Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ναυπάκτου: Απόφαση για επέκταση σκοπού

Η επέκταση του σκοπού της εταιρίας, η αγορά μετοχών μειοψηφικού πακέτου θυγατρικής, καθώς και η αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων στη Γ.Σ. της εταιρίας Ναυπάκτου στις 26/6/2009.

Ναυπάκτου: Απόφαση για επέκταση σκοπού
Η επέκταση του σκοπού της εταιρίας, η αγορά μετοχών μειοψηφικού πακέτου θυγατρικής, καθώς και η αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων στη Γ.Σ. της εταιρίας Ναυπάκτου στις 26/6/2009.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη Γ.Σ. αποφασίστηκε η επέκταση του σκοπού της εταιρίας, με τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού, στους τομείς της εμπορίας βάμβακος και της επεξεργασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, έτσι ώστε ο σκοπός της μητρικής να καλύπτει το σύνολο των δραστηριοτήτων των θυγατρικών της.

Eγκρίθηκε η αγορά μετοχών μειοψηφικού πακέτου της θυγατρικής εταιρίας ΠΟΛΑΡΙΣ ΑΒΕΕ, προκειμένου η εταιρία να αποκτήσει το 100% των μετοχών και να προβεί μελλοντικά σε απορρόφησή της.

Εκλέχτηκε νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο κ. Καραβίας Αντώνιος του Σπυρίδωνος, τέως διευθυντής του Alpha Private Banking και Vice President της Merrill Lynch.

Ορίστηκαν μέλη της επιτροπής ελέγχου. Πιο συγκεκριμένα, η γενική συνέλευση εξέλεξε ως πρόεδρο της εν λόγω επιτροπής τον κ. Αντώνιο Καραβία και μέλη τους κ. Αγορίτσα Χρήστο και Ηλιόπουλο Βασίλειο. Όλοι τους φέρουν την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v