Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2008, την εκλογή νέου ΔΣ με τριετή θητεία, την αγορά ιδίων μετοχών και τη μη διάθεση stock options, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ετήσια γ.σ. της Αγροτικός Οικος Σπύρου που συνήλθε σήμερα.

Σπύρου: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2008, την εκλογή νέου ΔΣ με τριετή θητεία, την αγορά ιδίων μετοχών και τη μη διάθεση stock options, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ετήσια  γ.σ.  της Αγροτικός Οικος Σπύρου που συνήλθε σήμερα 30/6 με απαρτία 70,36%.

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε η μη διάθεση μετοχών της εταιρείας με την μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης (stock options), στο προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ της Εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. 

Εγκρίθηκε, η αγορά ιδίων μετοχών. Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αγορασθούν είναι 2.000.000, ήτοι ποσοστό περίπου 7,03 % επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

Η ανώτατη τιμή μέχρι την οποία επιτρέπεται να αγορασθούν οι μετοχές είναι πέντε ευρώ (3,00) και η κατώτατη τιμή είναι ένα ευρώ και πενήντα λεπτά (0,50) του ευρώ. Οι αγορές των ιδίων μετοχών θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός χρονικού διαστήματος δώδεκα (12) μηνών από σήμερα, ήτοι μέχρι 29/06/2010. Οι αγοραζόμενες μετοχές πρέπει να είναι πλήρως εξοφλημένες και να προέρχονται από το ευρύτερο επενδυτικό κοινό και τους οργανισμούς συλλογικών επενδύσεων. 

Παρασχέθηκε, εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο να χειριστεί την εκμετάλλευση-αξιοποίηση ή πώληση των ακινήτων που κατέχει η εταιρία είτε αυτά ιδιοχρησιμοποιούνται είτε αποτελούν επενδυτικά ακίνητα.

Εγκρίθηκε ο επαναπροσδιορισμός της ημερομηνίας απορρόφησης των θυγατρικών εταιριών με την επωνυμία "ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ INTERNATIONAL" και "GOLDEN WEST SEED HELLAS", με ισολογισμό μετασχηματισμού την 30-06-2009 και εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να συντάξει σχέδιο συγχώνευσης και να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια προς τον σκοπό αυτό. 

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης κ. Γιώργος Σπύρου ενημέρωσε τους μετόχους ότι, σύμφωνα με τον Ν. 2190/1920 όπως τροποποιήθηκε, το διάστημα από 26/06/2008 μέχρι σήμερα, αγοράστηκαν 2.000 ίδιες μετοχές.

Έγινε συνοπτική παρουσίαση των νέων εξελίξεων και των προοπτικών από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v