Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Παραίτηση μέλους του Δ.Σ.

Η Βιοτέρ ανακοινώνει ότι ο κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας δυνάμει της απο 6/7/2009 σχετικής επιστολής που απέστειλε στα μέλη του ΔΣ, υπέβαλε την παραίτησή του.

Βιοτέρ: Παραίτηση μέλους του Δ.Σ.
Η Βιοτέρ ανακοινώνει ότι ο κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας δυνάμει της απο 6/7/2009 σχετικής επιστολής που απέστειλε στα μέλη του ΔΣ, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Δ.Σ. της Βιοτέρ στη συνεδρίασή του στις 6-7-2009 έκανε αποδεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε να συνεχιστεί η διαχείριση και εκπροσώπηση της εταιρείας από τα εναπομείναντα έντεκα μέλη του χωρίς την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους.

Όπως επισημαίνεται, ο κ. Καρυπίδης Ανέστης του Γεωργίου, Χρηματοοικονομικός, διορίζεται Υπεύθυνος της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου, σε αντικατάσταση του κ. Βαγγελάτου Ευάγγελου του Γεράσιμου.

Η απόφαση για τη πρόσληψη και διορισμό του κου Καρυπίδη, ελήφθη από το Δ.Σ. της Βιοτέρ στη συνεδρίασή του στις 6-7-2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v