Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ:Ανανέωση σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης

Η Βeta ΑΧΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 16 Ιουλίου 2009 συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΧΑ, ανανεώνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της εταιρίας Αλουμύλ.

Αλουμύλ:Ανανέωση σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης
Η εταιρία Βeta ΑΧΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 16 Ιουλίου 2009 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανανεώνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της εταιρίας Αλουμύλ.

Η εταιρία Βeta ΑΧΕΠΕΥ έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εταιρία Αλουμύλ με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Βeta ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας Αλουμύλ.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η Βeta ΑΧΕΠΕΥ έχει συνάψει σύμβαση με τον κ. Κόρδα Αναστάσιο του Αριστοτέλη, μέτοχο της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v