Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Προς αύξηση κεφαλαίου λόγω stock option

Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισαγωγή νέων μετοχών θα αιτηθεί στο Χ.Α. η Centric, στο στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος διάθεσης μετοχών της προς τη διοίκηση και το προσωπικό της, (Stock Option Plan).

Centric: Προς αύξηση κεφαλαίου λόγω stock option
Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισαγωγή νέων μετοχών θα αιτηθεί στο Χ.Α. η Centric, στο  στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος διάθεσης μετοχών της προς τη διοίκηση και το προσωπικό της με την μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης (Stock Option Plan).

Αναλυτικότερα, οι δικαιούχοι δικαιωμάτων προαίρεσης, άσκησαν 1.977.000 δικαιώματα προαίρεσης για την απόκτηση 1.977.000 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της εταιρίας, των οποίων η  εταιρία θα αιτηθεί την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στην Αγορά Αξιών του Χ.Α. 

Η τιμή εξάσκησης των εν λόγω δικαιωμάτων προαίρεσης πραγματοποιήθηκε στα 1,10 ευρώ ανά μετοχή.

Τα δικαιώματα προσφέρθηκαν σε 32 άτομα, τα οποία είναι μέλη Δ.Σ., προσωπικό και σταθεροί συνεργάτες της εταιρίας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Το σύνολο των παραπάνω ατόμων εξάσκησε τα δικαιώματα προαίρεσης που τους αντιστοιχούσαν για το έτος 2009 με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν αδιάθετα δικαιώματα. 

Συνέπεια της εξάσκησης των 1.977.000 δικαιωμάτων προαίρεσης είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 711.720 ευρώ με την έκδοση 1.977.000 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, ενώ ποσό 1.462.980 ευρώ θα πιστωθεί στο λογαριασμό υπέρ το άρτιο.

Συνολικά η εξάσκηση των δικαιωμάτων προαίρεσης θα αυξήσει τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας κατά 2.174.700 ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v