Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος εμπορικός διευθυντής στη Βογιατζόγλου

Η εταιρία Βογιατζόγλου Systems γνωστοποιεί ότι ο κος Δαδώρος Σιλβέστρος, από την Τρίτη 01/09/2009, ανέλαβε ως Εμπορικός Διευθυντής με αρμοδιότητες σε θέματα εμπορικής ανάπτυξης των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου.

Νέος εμπορικός διευθυντής στη Βογιατζόγλου
Η εταιρία Βογιατζόγλου Systems γνωστοποιεί ότι ο κος Δαδώρος Σιλβέστρος, από την Τρίτη 01/09/2009, ανέλαβε ως Εμπορικός Διευθυντής με αρμοδιότητες σε θέματα εμπορικής ανάπτυξης των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου.

Eπίσης, η εταιρεία γνωστοποιεί ότι ο κ. Δημητριάδης Αριστοτέλης, Διευθυντής Προμηθειών με αρμοδιότητες σε θέματα αγορών των εταιρειών του Ομίλου, διέκοψε την συνεργασία του με την εταιρία. 

O κ. Σιλβέστρος Δαδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Kingston University του Λονδίνου όπου έλαβε και τίτλο ΜΒΑ. Από το 1983 έως σήμερα εργάσθηκε με επιτυχία και συνεχή εξέλιξη σε διάφορες διοικητικές θέσεις Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε σημαντικές εταιρείες του Κλάδου . Ως Group product manager στην Sato (1994-1997), στην εταιρεία Carrefour - Μαρινόπουλος ως Εμπορικός Διευθυντής κατηγορίας Φρέσκων προϊόντων (1997-2000), ως Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων & Πωλήσεων στην εταιρεία ΙΚΕΑ (2000-2004) , ως Διευθυντής Ανάπτυξης στην Intersport S.A. (2005-2007) και τέλος ως Εμπορικός Διευθυντής στην Boardsports LTD.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v