Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΛΥΔΑ: Εξαγορά του 55% της Prosvasis

Η διοίκηση της εταιρίας ΙΛΥΔΑ ακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου-συμφωνίας πλαισίου για την εξαγορά του 55% της PROSVASIS ΑΕΒΕ έναντι συνολικού τιμήματος 1.210.000 Ευρώ περίπου.

ΙΛΥΔΑ: Εξαγορά του 55% της Prosvasis
Η διοίκηση της εταιρίας ΙΛΥΔΑ ακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου-συμφωνίας πλαισίου για την εξαγορά του 55% της PROSVASIS ΑΕΒΕ έναντι συνολικού τιμήματος 1.210.000 Ευρώ περίπου.

Η PROSVASIS Α.Ε.Β.Ε. είναι μία εταιρεία , η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί από το 2001 και δραστηριοποιείται με την Ανάπτυξη και Διάθεση Εξειδικευμένου Λογισμικού για Λογιστές, Λογιστικά Γραφεία και οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων, την έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού 'Λογιστική PROSVASIS' που αναφέρεται σε Οικονομικά και Νομικά θέματα που αφορούν κυρίως τους Οικονομολόγους και Λογιστές, την έκδοση βιβλίων Λογιστικού, Φοροτεχνικού και Νομικού ενδιαφέροντος και  Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Σεμινάρια επιμόρφωσης σε λογιστές-φοροτεχνικούς και οικονομικούς διευθυντές επιχειρήσεων.

Απασχολεί 48 άτομα προσωπικό, έχει ίδια κεφάλαια 194.160 Ευρώ και σχεδόν μηδενικό δανεισμό, (300.500 Ευρώ) ενώ το έτος 2008 ο κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 3.119.798 Ευρώ.

Το πελατολόγιο της PROSVASIS περιλαμβάνει 5.380 λογιστικά γραφεία και 1.160 επιχειρήσεις.
Με την κίνηση αυτή η Ιλυδα στοχεύει αφενός στην αξιοποίηση του συνόλου των συνεργειών από την συμπληρωματική αυτή δραστηριότητα, και αφετέρου στην ανάπτυξη και ενίσχυση των εσόδων της.

Η υπογραφή της τελικής και οριστικής συμφωνίας εξαγοράς θα λάβει χώρα εντός των προσεχών το πολύ τριών (3) μηνών και μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων νομικού και οικονομικού ελέγχων.

Η εταιρεία θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ως άνω διαδικασιών και την υπογραφή της τελικής συμφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v