Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η YAMAHA MOTOR σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική και εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών Yamaha μοντέλο YP 250R.

Μοτοδυναμική: Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η YAMAHA MOTOR σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο YP 250R.

Η ανάκληση αφορά περίπου 1200 δίκυκλα, μοντέλα των 2005 και 2006, με αριθμούς πλαισίου προγενέστερο του VTLSG1610025576, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο να αναφλεγεί το βύσμα εξόδου της γεννήτριας εάν η σύνδεση του δεν είναι σωστή και οι συνθήκες ευνοούν πιθανό βραχυκύκλωμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθεί το βύσμα εξόδου της γεννήτριας με αντίστοιχο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Μοτοδυναμική στα τηλέφωνα 210 6293595, 585

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v