Autolellas: Eγκριση για μέρισμα και διανομή δωρεάν

Την έγκριση μερίσματος 0,40 ευρώ αναά μετοχή και τη διανομή δωρεάν μετοχών με split μέσω μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική της Autolellas, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαίου.

Autolellas: Eγκριση για μέρισμα και διανομή δωρεάν
Την έγκριση μερίσματος 0,40 ευρώ ανά μετοχή και τη διανομή δωρεάν μετοχών με split μέσω μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική της Autolellas, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαίου.

Ειδικότερα, η γ.σ. ενέκρινε την έκδοση δωρεάν μετοχών σε αναλογία μία νέα μετοχή για κάθε μία παλαιά με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και λόγω στρογγυλοποίησης κεφαλαιοποίηση ποσού ευρώ 180.000 από τη διαφορά από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο.

Επίσης, ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,40 ευρώ για τη χρήση του 2003 και δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι των μετοχών της εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών της 27ης Μαίου 2004.

Από τις 28 Μαίου 2004 αποκόπτεται το δικαίωμα και οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος επί των κερδών της χρήσης 2003.

Η πληρωμή του μερίσματος θα αρχίσει από 11 Ιουνίου 2004 και θα γίνει μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v