Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοda Bagno: Μείωση σε τζίρο ομίλου και μητρικής

Μείωση παρουσίασε το α’ τρίμηνο του 2004 ο κύκλος εργασιών της Βαρβέρης-Moda Bagno, τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και σε επίπεδο μητρικής. Ειδικότερα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών έφτασε τα 6.286,85 ευρώ, σημειώνοντας μείωση 5,87% και της εταιρίας έφτασε τα 5.880,70 ευρώ, σημειώνοντας μείωση 4,16%.

Μοda Bagno: Μείωση σε τζίρο ομίλου και μητρικής
Μείωση παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της Βαρβέρης-Moda Bagno, τόσο σε επίπεδο ομίλου όσο και σε επίπεδο μητρικής.

Ειδικότερα, μείωση κατά 5,87% παρουσίασε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου Moda Bagno στο α’ τρίμηνο 2004, έναντι του αντίστοιχου του προηγούμενου έτους, φτάνοντας τα 6.286,85 ευρώ, έναντι 6.679,06 ευρώ.

Σε επίπεδο μητρικής, η εταιρία παρουσιάζει στον κύκλο εργασιών για το ίδιο διάστημα μείωση κατά 4,16%, αγγίζοντας τα 5.880,70 ευρώ, έναντι 6.135,86 ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης, όπως διατυπώνονται σε σχετική ανακοίνωση της Βαρβέρης-Moda Bagno, η πολιτική και οικονομική συγκυρία αυτής της περιόδου, τόσο στην ελληνική αγορά (βουλευτικές εκλογές κλπ.) όσο και στις ξένες αγορές (Τουρκία, Κύπρος) που δραστηριοποιείται ο όμιλος είχαν μερική αρνητική επίδραση στα αποτελέσματά του.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση της Βαρβέρης-Moda Bagno, η μείωση αυτή του κύκλου εργασιών αντανακλάται και στα καθαρά αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v