Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι; Συνεργασία της ICTV με την Eurotel

Η ICTV Hellas, θυγατρική της εισηγμένης ChoiceXS Plc στη Χρηματιστηριακή Αγορά PLUS του Λονδίνου της οποίας το 73,4% κατέχει η Ευρωσύμβουλοι, ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την EUROTEL HOSPITALITY.

Ευρωσύμβουλοι; Συνεργασία της ICTV με την Eurotel
Η ICTV Hellas, θυγατρική της εισηγμένης ChoiceXS Plc στη Χρηματιστηριακή Αγορά PLUS του Λονδίνου της οποίας το 73,4% κατέχει η Ευρωσύμβουλοι, ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την EUROTEL HOSPITALITY, για τη παροχή υπηρεσιών διασκέδασης και ψυχαγωγίας στις μεγαλύτερες Ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και Κύπρο.

Υπενθυμίζεται, ότι η ICTV Hellas SA, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται εντός και εκτός Ελλάδος τη πλατφόρμα ChoiceXS η οποία καλύπτει τις ανάγκες διαδραστικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης τόσο στην ξενοδοχειακή αγορά όσο και στις αγορές των οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Ήδη, με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο νέες εγκαταστάσεις της πλατφόρμας ChoiceXS σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Αγγλία (Λονδίνο) Seraphine Hotel και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Dubai) Mazoon Apartments. Τόσο η αγορά της Αγγλίας όσο και αυτή της Μέσης Ανατολής αποτελούν στρατηγικό στόχο για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας και η ολοκλήρωση των δύο projects πιστοποιεί την επιτυχημένη πορεία της ICTV Hellas SA σε αγορές του εξωτερικού.

Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, (EUROTEL HOSPITALITY AE και HOSPITALITY CYPRUS Ltd) είναι ένας δυναμικός όμιλος πληροφορικής που δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, προσφέροντας λύσεις τεχνολογίας αιχμής για τη διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, καζίνο, εστιατόρια, κ.ά. Ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Micros-Fidelio και άλλων κορυφαίων εμπορικών οίκων του εξωτερικού, εξυπηρετεί τα σημαντικότερα τουριστικά κέντρα της Ελλάδας και της Κύπρου, στα οποία περιλαμβάνονται η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη η Κρήτη, η Ρόδος, η Λάρνακα (κλπ.).
Η συνεργασία των δύο εταιριών προβλέπει την ανάπτυξη ενός δυναμικού πλάνου ενεργειών προώθησης της πλατφόρμας ChoiceXS στο εκτεταμένο δίκτυο πελατών της EUROTEL HOSPITALITY σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v