Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒΕ: Συνεργασία με Centric μέσω joint venture

Η Audiovisual και η Centric ανακοινώνουν την κοινή πρόθεση συνεργασίας τους μέσω joint venture που θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

ΑΒΕ: Συνεργασία με Centric μέσω joint venture
Η Audiovisual και η Centric ανακοινώνουν την κοινή πρόθεση συνεργασίας τους μέσω joint venture που θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κλάδος της διαδικτυακής ψυχαγωγίας εξελίσσεται ταχύτατα και πρόσφατες ρυθμιστικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο δημιουργούν πρόσθετες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Σημειώνεται πως οι δύο εταίροι θα συνεισφέρουν σημαντική τεχνογνωσία, υφιστάμενες συνεργασίες, προϊόντα και υπηρεσίες, που συνδυαζόμενα θα εξασφαλίσουν στο joint venture δυναμική παρουσία στην αγορά και στην ανάπτυξη ψυχαγωγικών τεχνικών παιχνιδιών με την ανάπτυξη πρωτότυπων λογισμικών (software) μέσω Διαδικτύου με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επίσης, παράλληλα, οι δύο εταιρίες ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να εκμεταλλευτούν τις συνέργιες που προκύπτουν στα παραδοσιακά δίκτυα διανομής και στον τομέα των παιχνιδιών video games, στα οποία παραδοσιακά δραστηριοποιείται η Centric. Έτσι η επικείμενη συνεργασία των δύο εταιριών θα αφορά στη διανομή από την Audiovisual των προϊόντων που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η Centric στην Ελλάδα, μέσω δικτύου διανομής της πρώτης, το οποίο περιλαμβάνει τα video clubs και λοιπά καταστήματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Audiovisual Α.Ε. κ. Κωστής Χατζηιωάννου ανέφερε: "Με την επικείμενη συμφωνία μας η εταιρία μας θα εισέλθει αποφασιστικά σε έναν νέο, δυναμικό κλάδο. Ο συνδυασμός δύο ιδιαίτερα επιτυχημένων συνεργατών και η συμπληρωματική συνεισφορά τους στο νέο εγχείρημα μας επιτρέπουν να έχουμε υψηλές προσδοκίες".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Centric Α.Ε., κ. Ροδόλφος Οντόνι, δήλωσε: "Έχουμε την τύχη η επικείμενη συνεργασία να πραγματοποιείται σε μία μοναδική χρονική συγκυρία όπου ο κλάδος επαναπροσδιορίζεται. Οι συνέργιες που δημιουργούνται εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για επιτυχημένη και κερδοφόρα πορεία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v