Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Κέρδη έναντι ζημιών στο εννεάμηνο

Η Προοδευτική συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ανάκαμψη, επέτυχε για το εννιάμηνο την επαναφορά της στην κερδοφορία (1,6 εκατ.) σε σύγκριση με ζημία για το αντίστοιχο εννιάμηνο του 2008 (4,5 εκατ. ευρώ).

Προοδευτική: Κέρδη έναντι ζημιών στο εννεάμηνο
Η Προοδευτική συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ανάκαμψη, επέτυχε για το εννιάμηνο 01.01.2009 έως 30.09.2009 την επαναφορά της στην κερδοφορία (1.6 εκατ. ευρώ) σε σύγκριση με ζημία για το αντίστοιχο εννιάμηνο του 2008 (ζημίες 4,5 εκατ. ευρώ). 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανωτέρω αλλαγή προήλθε από σοβαρότατες περικοπές δαπανών και από εκτέλεση μικρών μεν αλλά πολύ κερδοφόρων εργασιών.

Το επόμενο τρίμηνο η εταιρεία προβλέπει περαιτέρω αύξηση της κερδοφορίας και του τζίρου της σε ετήσια βάση. Επισημαίνει ακόμα την συνέχιση της μείωσης των ολικών υποχρεώσεων της κατά 2 εκατ. ευρώ σε σύνολο 30 εκατ. ευρώ.

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εταιρίας είναι 70 εκατ. και αφορά υπεργολαβίες στα Οδικά Αυτοχρηματοδοτούμενα Έργα Ε -65 και ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΤΡΑ - ΠΥΡΓΟΣ. 

Τέλος, τονίζει ότι συνεχίζεται με ένταση η προσπάθεια για την είσπραξη σοβαρότατων απαιτήσεων που έχει κερδίσει η εταιρία σε πρώτη φάση εναντίον του Ελληνικού και Βουλγαρικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v