Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Υπογραφή σύμβασης με την "ΟΤΕGlobe"

Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft, θυγατρική της Lavipharm με την εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών “ OTEGLOBE” για την εγκατάσταση του συστήματός της Roster Master.

Lavisoft: Υπογραφή σύμβασης με την ΟΤΕGlobe
Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft, θυγατρική της Lavipharm με την εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών “ OTEGLOBE” για την εγκατάσταση του συστήματός της Roster Master.

Το Roster MaSter της LAVISOFT έχει στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού, στον τομέα του
προγραμματισμού και της διαχείρισης των βαρδιών των Εργαζομένων (Rostering).

Χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κλπ.), το Roster MaSter της LAVISOFT μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα το πρόγραμμα βαρδιών που θα ακολουθήσει κάθε εργαζόμενος για το προσεχές διάστημα. Σχεδιάζει δηλαδή το ωράριο και τη θέση του εργαζομένου ανά ημέρα, αλλά και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.

Το Roster MaSter της LAVISOFT συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού Time MaSter. Σε συνδυασμό προσφέρουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, που θέλουν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών και την ωρομέτρηση, να έχουν μία λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου.

Επιτυγχάνεται έτσι οικονομία κλίμακας, αφού όλες οι παραπάνω λειτουργίες εκτελούνται σε ένα ενιαίο σύστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v