Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Απόφαση για το μετοχικό κεφάλαιο

Η σημερινή Γ.Σ. της Unibios εκχώρησε στο Δ.Σ. το δικαίωμα να αυξάνει με απόφασή του και χωρίς τροποποίηση του καταστατικού, το μετοχικό της κεφάλαιο της εταιρίας και τροποποίηση το stock option plan στα 0,30 ευρώ από 0,50.

Unibios: Απόφαση για το μετοχικό κεφάλαιο
Η σημερινή Γ.Σ. της Unibios εκχώρησε στο Δ.Σ. το δικαίωμα να αυξάνει με απόφασή του και χωρίς τροποποίηση του καταστατικού, το μετοχικό της κεφάλαιο της εταιρίας, μέχρι του ποσού του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου κατά την ημερομηνία λήψης της απόφασης, ήτοι μέχρι του ποσού των 27.531.283,20 Ευρώ συνολικά, για μια πενταετία.
 
Σε ό, τι αφορά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και στην αντίστοιχη τροποποίηση του οικείου περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού αυτής, δεν πάρθηκε καμία απόφαση, δεδομένου ότι το δικαίωμα αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου εκχωρήθηκε με την ως άνω απόφαση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, οπότε η προσαρμογή του κεφαλαίου και η αντίστοιχη τροποποίηση του αρ 5 του Καταστατικού θα πραγματοποιηθεί μετά την υλοποίηση της αύξησης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις .

Tέλος, εγκρίθηκε η τροποποίηση προγράμματος διάθεσης μετοχών στο προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς των μετοχών.
 
Η τροποποίηση αφορά στην τιμή έκδοσης των νέων μετοχών του προγράμματος και ειδικότερα η νέα τιμή καθορίζεται στο ποσό των 0,30 ευρώ ανά μετοχή έναντι 0,50 ευρώ ανά μετοχή που ίσχυε έως σήμερα. Επιπλέον δε αυξάνεται η διάρκεια του προγράμματος σε πενταετή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v