Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας:Επίσημος προμηθευτής εξαρτημάτων Mercedes

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρίας Δρομέας από την Mercedes (Group Daimler) ως Επίσημο Προμηθευτή χυτοπρεσσαριστών εξαρτημάτων αλουμινίου.

Δρομέας:Επίσημος προμηθευτής εξαρτημάτων Mercedes
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρίας Δρομέας από την Mercedes (Group Daimler) ως Επίσημο Προμηθευτή χυτοπρεσσαριστών εξαρτημάτων αλουμινίου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες της Mercedes, κατά την διάρκεια των τεσσάρων ετών που διαρκεί η συνεργασία σε προϊόντα. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά μία ελληνική εταιρία επιτυγχάνει όχι μόνο να είναι Επίσημος Προμηθευτής του εν λόγω ομίλου, αλλά και να εντάσσεται στην πρώτη κατηγορία (κατηγορία Α). 

Σημειώνεται, ότι η συνολική επίδοση της εταιρίας Δρομέας στον εν λόγω έλεγχο ξεπέρασε το 94%, γεγονός που εξέπληξε ακόμη και τους ελεγκτές, καθώς σύμφωνα πάντα με δικές τους τοποθετήσεις, σπανίως καταγράφονται τόσο υψηλές επιδόσεις σε προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως επισημαίνεται, η εν λόγω επίδοση αποτελεί την καλύτερη πιστοποίηση για το υψηλό επίπεδο ανθρωπίνου δυναμικού, εξοπλισμού και διαδικασιών που ακολουθεί η εταιρία Δρομέας στην παραγωγική της διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v