Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διοικητικές αλλαγές στη Μοτοδυναμική

Διοικητικές αλλαγές ανακοίνωσε η εταιρία Μοτοδυναμική, στη Διεύθυνση Διεθνών Επιχειρήσεων, Logistics και τη Διεύθυνση Πληροφορικής.

Διοικητικές αλλαγές στη Μοτοδυναμική
Διοικητικές αλλαγές ανακοίνωσε η εταιρία Μοτοδυναμική, στη Διεύθυνση Διεθνών Επιχειρήσεων,  Logistics και τη Διεύθυνση Πληροφορικής.

Αναλυτικότερα, από 01.01.2010 τη Διεύθυνση Διεθνών Επιχειρήσεων αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος εργάζεται στη εταιρεία από το 2002, στον ευρύτερο χώρο των ανταλλακτικών, λιπαντικών και αξεσουάρ, με τελευταίο του ρόλο αυτόν του Group Product Manager συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη αυτών των δραστηριοτήτων.

Ο μέχρι σήμερα Διευθυντής Διεθνών Επιχειρήσεων κ. Πέτρος-Ιωάννης-Κωνσταντίνος Σκυλίτζης, ο οποίος ηγήθηκε με επιτυχία μιας ριζικής αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, αναλαμβάνει, από 01.01.2010 τη Διεύθυνση Λειτουργιών της εταιρείας, με αρμοδιότητα για τις υπηρεσίες Logistics, Αποθηκών και Διαχείρισης Εγκαταστάσεων και αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Περαιτέρω, τροποποιήθηκε ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας της εταιρείας, κυρίως με την προσθήκη Διεύθυνσης Πληροφορικής, προς το σκοπό της καλύτερης δυνατής υποστήριξης της λειτουργίας της εταιρείας. Της ανωτέρω διεύθυνσης αποφασίσθηκε να ηγηθεί ο κ. Ευστάθιος Ανάγνου, ως Διευθυντής Πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v