Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Απόσχιση του κλάδου λιανικής

Η Μοτοδυναμική ενημερώνει ότι το Δ.Σ. αποφάσισε στις 29.12.09 την έναρξη της διαδικασίας απόσχισης του κλάδου λιανικής, και την εισφορά του στη λειτουργούσα θυγατρική της κατά ποσοστό 100%, με την επωνυμία ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ.

Μοτοδυναμική: Απόσχιση του κλάδου λιανικής
Η Μοτοδυναμική ενημερώνει ότι το Δ.Σ. αποφάσισε στις 29.12.09 την έναρξη της διαδικασίας απόσχισης του κλάδου λιανικής, και την εισφορά του στη λειτουργούσα θυγατρική της κατά ποσοστό 100%, με την επωνυμία ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ.

Οι στόχοι αυτής της ενέργειας είναι η αυτόνομη παρακολούθηση καθώς και η ανάδειξη ισχυρής και ανεξάρτητης ταυτότητας της λιανικής δραστηριότητας της Εταιρείας.

Η συνολική δραστηριότητα λιανικής περιλαμβάνει τον προς απόσχιση κλάδο (τρία υφιστάμενα υποκαταστήματα), την κατά 100% θυγατρική ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ την κατά 51% θυγατρική ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε, και αντιπροσωπεύει ποσοστό περίπου 14% του συνολικού κύκλου εργασιών της Εταιρείας.

Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ορισθεί ως ημερομηνία Ισολογισμού (λογιστικής κατάστασης) μετασχηματισμού η 31.12.2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v