Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Eπέκταση σε νέες αγορές

Η Centric ενημερώνει ότι, η θυγατρική SEE SPORTS ολοκλήρωσε το κυριότερο μέρος της διαδικασίας επέκτασης της δραστηριότητάς της σε νέες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η επένδυση θα ανέλθει στα 6 εκ.


Centric: Eπέκταση σε νέες αγορές
Η εταιρία Centric ενημερώνει ότι, η θυγατρική της εταιρεία SEE SPORTS Limited, ολοκλήρωσε το κυριότερο μέρος της διαδικασίας επέκτασης της δραστηριότητάς της σε νέες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά από περίπου 12μηνη εκτίμηση των προοπτικών και ανάλυση της δραστηριότητας και κατόπιν σταδιακής παράδοσης τεσσάρων δικτυακών τόπων (Κροατικά, Σλοβενικά, Ρουμανικά και Σλοβακικά), η SEE SPORTS Limited προχώρησε στην ενσωμάτωση της εταιρείας που κατείχε τα εν λόγω δικαιώματα, στον Όμιλο εταιριών της Centric.

Η δραστηριότητα της SEE Sports στην Ανατολική Ευρώπη ξεκίνησε δυναμικά με σημαντικότερη αγορά εκείνη της Ρουμανίας όπου η SEE Sports έχει ήδη συνάψει συμφωνία χορηγίας με την Steaua Βουκουρεστίου, τη δημοφιλέστερη ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας.
 
Με βάση τη συμφωνία αυτή, το λογότυπο της Sportingbet προβάλλεται στο μπροστινό μέρος των εμφανίσεων της ιστορικής αυτής ομάδας. Στη διάρκεια του 2010, η ανωτέρω αναφερόμενη θυγατρική εταιρεία της Centric θα αξιολογήσει τα δεδομένα των λοιπών αγορών για τις οποίες κατέχει, πλέον, τα δικαιώματα και θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα της προώθησης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων.

Η συνολική επένδυση της SEE Sports Limited θα ανέλθει στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Με την παγίωση της δραστηριότητας της SEE Sports Limited στην ευρεία αυτήν περιοχή, προσφέρεται η δυνατότητα ταχύτερης ανάπτυξης του Ομίλου και επιτυγχάνεται καταμερισμός του γεωγραφικού ρίσκου. Επίσης μεγιστοποιούνται οι οικονομίες κλίμακας σε ομιλικό επίπεδο, καθώς η θυγατρική εταιρεία της Centric, Vista Online Entertainment Limited, που εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα VistaBet, ήδη έχει τα δικαιώματα και δραστηριοποιείται στην ίδια περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v