Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαϊδεμένος: Εγκατάσταση λογισμικού Entersoft

Η Χαϊδεμένος ΑΒΕΕ, στοχεύοντας στην αναβάθμιση και ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών της, στον Εμπορικό, Παραγωγικό και Τεχνικό τομέα, εγκατέστησε το Entersoft Business Suite®.

Χαϊδεμένος: Εγκατάσταση λογισμικού Entersoft
Η Χαϊδεμένος ΑΒΕΕ, στοχεύοντας στην αναβάθμιση και ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών της, στον Εμπορικό, Παραγωγικό και Τεχνικό τομέα, εγκατέστησε το Entersoft Business Suite®.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Χαϊδεμένος είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο κλάδο των γραφικών τεχνών που μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις ανάγκες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2000 και εστιάζει την εξέλιξή της και την ισχυρή της πορεία στην ικανοποίηση του πελάτη παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα και αξιόπιστες υπηρεσίες, πρωτοπορώντας στην εισαγωγή τεχνολογικών καινοτομιών.

Όπως επισημαίνεται, προκειμένου να υποστηρίξει την στρατηγικής σημασίας πελατοκεντρική φιλοσοφία της, η εταιρία επέλεξε τα προηγμένα λειτουργικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά του Entersoft Business Suite® και του Entersoft CRM® για την κάλυψη των σύνθετων λειτουργικών και τεχνολογικών της απαιτήσεων.

Σημειώνεται, ότι το νέο ενιαίο λογισμικό υποστηρίζει την εταιρεία πλήρως, σε θέματα reporting σε Ελληνικά και Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, στο σύνολο της παραγωγικής και κοστολογικής διαδικασίας και στην υποστήριξη των ISO διαδικασιών της. Επιπλέον το λογισμικό υποστηρίζει τη λειτουργία και του τεχνικού τμήματος, σε θέματα όπως η διαχείριση βλαβών και η προληπτική συντήρηση των μηχανών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v