Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Διοργάνωση 3 κοινοπρακτρικών, 39 εκατ. ευρώ

Την ολοκλήρωση της διοργάνωσης τριών κοινοπρακτικών δανείων για τις εταιρίες Σωληνουργεία Τζιρακιάν (9,3 εκατ. ευρώ), Europa Profil Αλουμινίου (12,4 εκατ. ευρώ) και Καρούζος 4 Κάππα (17,5 εκατ. ευρώ) ανακοίνωσε η Alpha Bank.

Alpha: Διοργάνωση 3 κοινοπρακτρικών, 39 εκατ. ευρώ
Την ολοκλήρωση της διοργάνωσης τριών κοινοπρακτικών δανείων μέσα στον Μάρτιο ανακοίνωσε η Alpha Bank.

To πρώτο δάνειο αφορά στην εισηγμένη εταιρία Σωληνουργεία Λ. Τζιρακιάν Προφίλ, είναι ύψους 9,337 εκατ. ευρώ και διάρκειας 5 ετών. H Τζιρακιάν δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή παντός τύπου σωλήνων από χάλυβα σε διάφορες μορφές και διαστάσεις, όπως επίσης και στο εμπόριο μορφοελασμάτων και χαλύβδινων ράβδων. Οι πωλήσεις της Τζιρακιάν το 2001 ανήλθαν 24,4 εκατ. ευρώ (7,3 δισ. δρχ.).

Το δεύτερο δάνειο αφορά στην εταιρία Europa Profil Αλουμινίου, είναι ύψους 12,449 εκατ. ευρώ και διάρκειας, επίσης, 5 ετών. Η Europa, σύμφωνα και με το σχετικό δελτίο τύπου, είναι μία από τις μεγαλύτερες Βιομηχανίες Μεταποιήσεως Αλουμινίου στην Ελλάδα. Οι πωλήσεις της για το 2001 ανήλθαν σε 58,7 εκατ. ευρώ (20 δισ. δρχ.), από τις οποίες το 35% αφορούσαν εξαγωγές σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το τρίτο δάνειο αφορά στην εταιρία Καρούζος 4 Κάππα, είναι ύψους 17,5 εκατ. ευρώ και διαρκείας 3 ετών. Ο όμιλος Καρούζος δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής πωλήσεως ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ μόδας. Διαθέτει 20 καταστήματα σε κύρια εμπορικά σημεία της Αθήνας (Κολωνάκι, Κηφισιά, Ψυχικό, Γλυφάδα, Ομόνοια, Σύνταγμα, Πατησίων και Π. Φάληρο), της Θεσσαλονίκης και της Μυκόνου. Oι καθαρές πωλήσεις για το 2001 έφτασαν τα 41,1 εκατ. ευρώ (14 δισ. δρχ.), ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων τα 2,2 εκατ. ευρώ (741 εκατ. δρχ.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v