Πλ. Θράκης: Έγκριση απόσχισης κλάδου από ΓΣ

Την απόσχιση και εισφορά του βιομηχανικού κλάδου παραγωγής επίπεδων υφαντών  της Πλαστικάς Θράκης και την απορρόφησή του από την θυγατρική Don & Low, αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρίας, στις 3/2. 

Πλ. Θράκης: Έγκριση απόσχισης κλάδου από ΓΣ
Την απόσχιση του βιομηχανικού κλάδου παραγωγής επίπεδων υφαντών και μη υφαντών τεχνικών υφασμάτων της Πλαστικάς Θράκης και την απορρόφησή του από την θυγατρική Don & Low, αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρίας στις 3/2.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρέστησαν σε αυτήν, είτε αυτοπροσώπως είτε νομίμως εκπροσωπούμενοι, μέτοχοι που αντιπροσωπεύουν 31.390.875 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου ήτοι ποσοστό 68,32% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1) Ενέκρινε το από 21-12-2009 Σχέδιο Σύμβασης Απόσχισης.

2) Απεδέχθη και ενέκρινε τις έως σήμερα ενέργειες, πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τη σκοπούμενη απόσχιση.

3) Αποφάσισε την απόσχιση και εισφορά του βιομηχανικού κλάδου παραγωγής επίπεδων υφαντών και μη υφαντών τεχνικών υφασμάτων της εταιρείας ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ και την απορρόφησή του από την θυγατρική DON & LOW ΕΛΛΑΣ και με τους ειδικότερους όρους που αναφέρονται στο ανωτέρω εγκριθέν Σχέδιο Σύμβασης Απόσχισης.

4) Ενέκρινε την Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή αναφορικά με την επιβεβαίωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων του εισφερόμενου κλάδου και κατ' επέκταση τη Λογιστική Κατάσταση 30.11.2009 του κλάδου αυτού.

5) Εξουσιοδότησε τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Θεοδόσιο Κολυβα όπως υπογράψει ενώπιον συμβολαιογράφου, στο όνομα και για λογαριασμό της Εταιρείας, τη Σύμβαση Απόσχισης και Εισφοράς του βιομηχανικού κλάδου παραγωγής επίπεδων υφαντών και μη υφαντών τεχνικών υφασμάτων της ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και απορρόφησής του από τη DON & LOW ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., και γενικά να προβεί σε οποιαδήποτε συναφή ενέργεια, πράξη ή δήλωση που απαιτείται για την ολοκλήρωση της απόσχισης ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής.

Επίσης, η Γενική Συνέλευσε εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει οποιαδήποτε άλλα θέματα τυχόν ανακύψουν από την ως άνω αποφασισθείσα απόσχιση κατά την απόλυτη κρίση του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v