Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος:Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης

Σειρά σεμιναρίων με τίτλο Eco Drive οργανώνει η Πετρόπουλος, που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους επαγγελματίες οδηγούς στους τομείς της ασφαλούς, οικονομικής οδήγησης φιλικής προς το περιβάλλον.

Πετρόπουλος:Σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης
Σειρά σεμιναρίων με τίτλο Eco Drive οργανώνει η Πέτρος Πετρόπουλος, που στόχο έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους επαγγελματίες οδηγούς στους τομείς της ασφαλούς, οικονομικής οδήγησης φιλικής προς το περιβάλλον.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες οδηγούς, ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων, υπεύθυνους κίνησης στόλων φορτηγών (fleet managers ) και στελέχη εταιρειών μεταφορών - διανομών.

Τα θέματα του πρώτου σεμιναρίου που θα διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου είναι η μείωση κατανάλωσης καυσίμου και ρύπων καθώς και η αποφυγή εμπλοκής σε ατύχημα. Τα σεμινάρια θα διοργανώνονται στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας, Ιερά Οδός 96-104 όπου υπάρχουν κατάλληλοι χώροι για θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Βασικός εισηγητής θα είναι ο κ. Μανώλης Αγριμανάκης που μαζί με μηχανολόγους - μηχανικούς της Εταιρίας θα αναλύσουν με απλό και κατανοητό τρόπο τη λειτουργία βασικών συστημάτων και τεχνολογιών που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης με την συνεργασία του οδηγού που έχει αποκτήσει την ανάλογη γνώση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v