Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική:Σε διαδικασία απόσχισης της λιανικής

Το σχέδιο σύμβασης απόσχισης του κλάδου λιανικής ήτοι λιανικών πωλήσεων δικύκλων, εξωλεμβίων μηχανών θαλάσσης και αξεσουάρ και λοιπών συναφών προϊόντων, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Μοτοδυναμικής.

Μοτοδυναμική:Σε διαδικασία απόσχισης της λιανικής
Το σχέδιο σύμβασης απόσχισης του κλάδου λιανικής ήτοι λιανικών πωλήσεων δικύκλων, εξωλεμβίων μηχανών θαλάσσης, σκαφών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ και λοιπών συναφών προϊόντων, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Μοτοδυναμικής.

Περαιτέρω, το ΔΣ συγκάλεσε  γενική συνέλευση των μετόχων στις 19/3, προκειμένου να εγκρίνει το σχέδιο σύμβασης απόσχισης κλάδου από την εταιρεία και εισφοράς του στην ως άνω θυγατρική.

Τα Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα: 
 
1. Λήψη απόφασης για απόσχιση του κλάδου λιανικών πωλήσεων δικύκλων, εξωλεμβίων μηχανών θαλάσσης, σκαφών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ αυτών καθώς και λοιπών συναφών και συμπληρωματικών προϊόντων αυτών της εταιρίας και εισφορά του στην ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ. Έγκριση λογιστικής κατάστασης (ισολογισμού) μετασχηματισμού και έκθεσης ελέγχου Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή.

2. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον του συμβολαιογράφου της πράξης εισφοράς του κλάδου.

3. Έγκριση συμβάσεων .

Την ίδια ημερομηνία, 12.02.2010 το σχέδιο σύμβασης απόσχισης του κλάδου λιανικής. εγκρίθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο της 100% θυγατρικής, ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v