Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος:Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Ostrea Oil

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 1/3, η εξαγορά της Οstrea Oil A.E. η οποία έχει την δραστηριότητα της διανομής των λιπαντικών της Shell Ελλάς Α.Ε. από την Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Πετρόπουλος:Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Ostrea Oil
Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 1/3, η εξαγορά της Οstrea Oil A.E. η οποία έχει την δραστηριότητα της διανομής των λιπαντικών της Shell Ελλάς Α.Ε. από την Πετρόπουλος ΑΕΒΕ  

Η εξαγορά αφορά στην μεταβίβαση του 100% των μετοχών της Ostrea Oil A.E. στην Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ με τίμημα €12.7 εκ. που χρηματοδοτήθηκε από ίδια κεφάλαια και δανεισμό.

Η Οstrea Oil A.E. είναι ο διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο των λιπαντικών Shell στους τομείς αυτοκινήτου, ναυτιλίας, αεροπορίας και βιομηχανίας. Θα παρέχει επίσης υπηρεσίες παράδοσης λιπαντικών στους διεθνείς πελάτες ναυτιλίας της Shell Marine Products (SMP). Η συμφωνία για την εξαγορά εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού τον Νοέμβριο του 2009.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Ιωάννης Πετρόπουλος δήλωσε : “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την έναρξη αυτής της δραστηριότητας που εντάσσεται αρμονικά στη στρατηγική του Ομίλου μας να συνάπτει μακροχρόνιες συμμαχίες με παγκόσμιους ηγέτες στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας γενικότερα. Η Shell κατέχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, είναι ηγέτιδα στον τομέα των λιπαντικών και θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς.

Η νέα αυτή δραστηριότητα αναμένεται να αυξήσει τις συνολικές ετήσιες πωλήσεις του Ομίλου κατά 35 - 40% περίπου στο προσεχές μέλλον και προσβλέπομε στην περαιτέρω ανάπτυξή της στα επόμενα χρόνια’’.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v