Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: "Βλέπει" καλύτερο β΄ εξάμηνο

Βελτίωση οικονομικών επιδόσεων (αύξηση κύκλου εργασιών με περαιτέρω βελτίωση αποτελεσμάτων) κατά το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, προβλέπει η διοίκηση της CPI.

CPI: Βλέπει καλύτερο β΄ εξάμηνο
Βελτίωση οικονομικών επιδόσεων (αύξηση κύκλου εργασιών, με περαιτέρω βελτίωση αποτελεσμάτων) κατά το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, προβλέπει η διοίκηση της CPI.

Η εισηγμένη έχει επικεντρωθεί στην αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες στις ολοκληρωμένες εκτυπωτικές λύσεις, στα point on sales, στον τομέα διαχείρισης εγγράφων, καθώς και στην εμπορία - εκμετάλλευση των τηλεφωνικών κέντρων, προϊόν που αναπτύχθηκε από την εταιρία.

Η διοίκηση της εισηγμένης, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, εκτιμά ότι "στο υπόλοιπο της διανυόμενης χρήσης θα σημειώσει αύξηση εσόδων και βελτίωση αποτελεσμάτων, λόγω και της ετεροβαρούς σχέσης κατανομής των εξόδων μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου εξάμηνου της χρήσης".

Κατά το πρώτο εξάμηνο της χρήσης που έληξε στις 31/12/2009, το EBITDA βελτιώθηκε από τις 308 στις 569 χιλ. ευρώ, ενώ σε προ φόρων επίπεδο οι ζημίες περιορίστηκαν από τις 307 στα 59,7 χιλ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v