Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠETRO: Διευκρινίσεις για την εξαγορά από τη Shell

Η Πετρόπουλος, μετά από ερώτημα του ΧΑ για την εξαγορά από την Shell της δραστηριότητας πωλήσεων και εμπορίας λιπαντικών, διευκρινίζει ότι το τίμημα εξαγοράς εξαρτάται από την καθαρή θέση της εξαγοραζόμενης εταιρίας.

ΠETRO: Διευκρινίσεις για την εξαγορά από τη Shell
Η Πέτρος Πετρόπουλος, μετά από σχετικό ερώτημα του ΧΑ, σχετικά με την εξαγορά από την Shell Ελλάς της δραστηριότητας πωλήσεων και εμπορίας λιπαντικών, διευκρινίζει ότι το τίμημα εξαγοράς εξαρτάται από την καθαρή θέση της εξαγοραζόμενης εταιρίας.

Αναλυτικά σε συνέχεια των από 24 Σεπτεμβρίου 2009 και 1ης Μαρτίου 2010 ανακοινώσεων της Πέτρος Πετρόπουλος  και μετά από σχετικό ερώτημα του ΧΑ, σχετικά με την εξαγορά από την Shell Ελλάς της δραστηριότητας πωλήσεων και εμπορίας λιπαντικών μέσω της εξαγοράς του 100% της Οstrea Oil A.E., διευκρινίζεται ότι το τίμημα εξαγοράς εξαρτάται από την καθαρή θέση της εξαγοραζόμενης εταιρίας.
 
Έχει καταβληθεί κατ' αρχήν το ποσό των 12,7 εκ. ευρώ, το οποίο όμως θα αναπροσαρμοστεί βάσει των αναλυτικών προβλέψεων της σύμβασης εξαγοράς μέχρι και τον Αύγουστο 2010.

Ως εκ τούτου, η Εταιρία θα εξετάσει εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις σχετικά με την έκδοση πληροφοριακού σημειώματος και θα προβεί στις απαιτούμενες από τον Κανονισμό ενέργειες αφού οριστικοποιηθεί το ποσό του τελικού τιμήματος εξαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v