Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από τη CPI η διάθεση των πολυμηχανημάτων SHARP

Η εταιρεία CPI ανακοινώνει τη διάθεση και διανομή της νέας σειράς πολυμηχανημάτων SHARP JUPITER III στην ελληνική αγορά.

Από τη CPI η διάθεση των πολυμηχανημάτων SHARP
Νέα σειρά πολυμηχανημάτων της SHARP Jupiter III
09 Μαρτίου 2010
 
Η εταιρεία CPI ανακοινώνει τη διάθεση και διανομή της νέας σειράς πολυμηχανημάτων SHARP JUPITER III στην ελληνική αγορά.

Η σειρά Jupiter III η οποία αποτελείται από τα μοντέλα ΜΧ-Μ363Ν, ΜΧ-M453Ν και ΜΧ-503Ν αποτελεί την ιδανική λύση για μεσαίες και μεγάλες ομάδες εργασίας με δυνατότητα να προσφέρει μεγάλες ταχύτητες παραγωγής (36, 45 και 50 σελίδων το λεπτό αντίστοιχα), ποιοτικές εκτυπώσεις, επεξεργασία εικόνας καθώς και μια πληθώρα χαρακτηριστικών και εφαρμογών που πραγματικά «λύνει χέρια».

Τα μοντέλα της σειράς Jupiter III, έχουν ενσωματωμένη κάρτα δικτύου, μνήμη χωρητικότητας 2,64GB και HDD μεγέθους 80GB, έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν εσωτερικό τελικό επεξεργαστή και διαθέτουν μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8.5” ιντσών με οδηγίες στα ελληνικά και ανάλυση 800x480. Επιπλέον προσφέρουν πολλές χρηστικές λειτουργίες όπως scan to e-mail, scan to FTP, scan to USB, αποστολή μηνυμάτων Fax απευθείας από το PC, ηλεκτρονική σελιδοποίηση (e-sort) με μετατόπιση (Off-set Shifting) και αναφορά αποστολής Fax (Transaction Report) για την λειτουργία του Fax.

Τα μοντέλα της Jupiter III περιλαμβάνουν τις standard τις λειτουργίες της φωτοαντιγραφής, της εκτύπωσης, της έγχρωμης σάρωσης, και έχουν δυνατότητα επέκτασης για μονάδα Fax. Επιπλέον διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό αυτόματο τροφοδότη 100 φύλλων με αναστροφέα, την λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης και εξαιρετική ποιότητα στην εκτύπωση σε πραγματική ανάλυση 1200x1200dpi. Η χωρητικότητα χαρτιού ανέρχεται στα 2.100 φύλλα (4x500 φύλλα, 100 φύλλα bypass) ενώ προαιρετικά η χωρητικότητα χαρτιού μπορεί να φθάσει τα 5.600 φύλλα.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της σειράς JUPITER III είναι ιδιαίτερα προσεγμένος με απλές και λιτές γραμμές έτσι ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας.

Η διανομή των νέων μοντέλων SHARP γίνεται αποκλειστικά από την εταιρεία CPI ΑΕ και από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v