Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιλυδα: Σε εξέλιξη η εξαγορά του 55% της Prosvasis

Η διοίκηση της Ιλυδα γνωστοποιεί, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την εξαγορά ποσοστού 55% της Ανώνυμης Εταιρείας 'PROSVASIS ΑΕΒΕ Εκδόσεων και Προϊόντων Πληροφορικής'.

Ιλυδα: Σε εξέλιξη η εξαγορά του 55% της Prosvasis
Η διοίκηση της Ιλυδα γνωστοποιεί, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την εξαγορά ποσοστού 55% της Ανώνυμης Εταιρείας 'PROSVASIS ΑΕΒΕ Εκδόσεων και Προϊόντων Πληροφορικής'.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αναγκαίοι έλεγχοι και εκκρεμεί η οριστικοποίηση και υπογραφή των τελικών συμφωνητικών, η οποία αναμένεται όπως λάβει χώρα εντός των προσεχών 4 μηνών.

Για την υλοποίηση της εξαγοράς αυτής (το συνολικό τίμημα της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 1.210.000 ευρώ περίπου) θα χρησιμοποιηθούν και ίδιες μετοχές της εταιρείας.

Για τον σκοπό αυτό εξάλλου (αγορά ιδίων μετοχών και διακράτησή τους για μελλοντική απόκτηση μετοχών άλλης εταιρείας) λαμβάνουν χώρα εκ μέρους της Εταιρείας και δημοσιοποιούνται σύμφωνα με τα υπό του νόμου οριζόμενα, αγορές ιδίων μετοχών, πάντοτε εντός του πλαισίου της σχετικής απόφασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 12ης Μαίου 2009.

Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται α) στην ανάπτυξη και διάθεση εξειδικευμένου λογισμικού για λογιστές, λογιστικά γραφεία και οικονομικούς διευθυντές, β) στην έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού 'Λογιστική PROSVASIS', καθώς και λοιπών βιβλίων λογιστικού και φοροτεχνικού ενδιαφέροντος και γ) στην διεξαγωγή σεμιναρίων επιμόρφωσης σε λογιστές -φοροτεχνικούς και οικονομικούς διευθυντές.

Εξάλλου, στο πλαίσιο ενίσχυσης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, η διοίκηση της εταιρείας εξετάζει πιθανές προοπτικές μελλοντικών συνεργασιών εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και τις πιθανές μελλοντικές επενδυτικές της κινήσεις και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Πλην όμως προς το παρόν δεν υπάρχει οτιδήποτε συγκεκριμένο, ούτε από πλευράς αντικειμένου, ούτε σε επίπεδο υποκειμένου, το οποίο να μπορεί ν' ανακοινωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v