Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mπήτρος: Tρία ομολογιακά δάνεια ενέκρινε η γ.σ.

Τη σύναψη πενταετούς ομολογιακού δανείου ύψους έως 18.000.000 ευρώ από την εταιρία Μπήτρος Συμμετοχική, καθώς και την παροχή εγγυήσεων συμμετοχής στο ομολογιακό δάνειο των εταιριών του Ομίλου, Μπήτρος Μεταλλουργική έως 36.000.000 ευρώ και Μπήτρος Μεταλιμπέξ έως 18.000.000 ευρώ, ενέκρινε η γ.σ. της εισηγμένης που συνήλθε στις 25 Ιουνίου.

Mπήτρος: Tρία ομολογιακά δάνεια ενέκρινε η γ.σ.
Τη σύναψη πενταετούς ομολογιακού δανείου ύψους έως 18.000.000 ευρώ από την εταιρία Μπήτρος Συμμετοχική, καθώς και την παροχή εγγυήσεων συμμετοχής στο ομολογιακό δάνειο των εταιριών του Ομίλου, Μπήτρος Μεταλλουργική έως 36.000.000 ευρώ και Μπήτρος Μεταλιμπέξ έως 18.000.000 ευρώ, ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης που συνήλθε στις 25 Ιουνίου 2004 με απαρτία 67,49%.

Επίσης, η γ.σ. εξέλεξε παμψηφεί το νέο Δ.Σ με διετή θητεία της Μπήτρος Συμμετοχική το οποίο απαρτίζουν οι εξής:

1. Παναγιώτης Ι. Μπήτρος, εκτελεστικό μέλος

2. Πελαγία σύζ. Π. Μπήτρου, εκτελεστικό μέλος

3. Ιωάννης Π. Μπήτρος, εκτελεστικό μέλος

4. Γεώργιος Κ. Μπήτρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

5. Κωνσταντίνος Φ. Καλαβρός, μη εκτελεστικό μέλος

6. Τηλέμαχος Α. Παλαιολόγος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

7. Κωνσταντίνος Σ. Καστρινάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Η γ.σ. ενέκρινε παμψηφεί την παροχή εγκρίσεων, για την εξαγορά ποσοστών συμμετοχής φυσικών προσώπων στις εταιρίες ”Μπήτρος Μεταλλουργική” και ”Μπήτρος Μεταλιμπέξ” και εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της εταιρίας να προβεί σε όλες τις κατά νόμον σχετικές αναγκαίες ενέργειες.

Τέλος, αποφάσισε παμψηφεί την αναβολή, επί του παρόντος, της απόφασης για την ακύρωση ιδίων μετοχών, λόγω τού ότι η εταιρία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με θεσμικούς επενδυτές για την εμπρόθεσμη πώλησή τους.

Επίσης, εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Μπήτρος Συμμετοχική να προβεί σε όλες τις κατά νόμον αναγκαίες ενέργειες για πώληση των ιδίων μετοχών σε θεσμικούς επενδυτές κατά την κρίση του και με γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας και εάν οι διαπραγματεύσεις δεν καταλήξουν να επαναφέρει το θέμα στην επόμενη τακτική γενική συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v