Νέα μονάδα από Πλαστικά Θράκης- Σαράντης

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης και ο Σαράντης ανακοίνωσαν τη δημιουργία μονάδας παραγωγής σάκων απορριμμάτων για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η νέα μονάδα παραγωγής θα λειτουργεί από την εταιρεία "THRACE-S A.B.E.E.".

Νέα μονάδα από Πλαστικά Θράκης- Σαράντης
Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης και ο Σαράντης ανακοίνωσαν τη δημιουργία μονάδας παραγωγής σάκων απορριμμάτων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Η νέα μονάδα παραγωγής θα λειτουργεί από την εταιρεία "THRACE-S A.B.E.E.", στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν οι εταιρείες "Πλαστικά Θράκης Α.Β.Ε.Ε." και "GR. Sarantis Cyprus L.T.D", θυγατρικής του Ομίλου Σαράντη, με ποσοστό 50% έκαστος.

Η έδρα της "THRACE-S" και οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Ξάνθη και στις 15 Μαρτίου ξεκίνησε η κανονική λειτουργία του εργοστασίου, εφόσον προηγουμένως ολοκληρώθηκαν οι δοκιμαστικές παραγωγές.

Το ύψος της επένδυσης της "THRACE-S" για τη δημιουργία μονάδας παραγωγής σάκων απορριμμάτων ανήλθε σε περίπου €1,2 εκ. ευρώ. Στόχος της Εταιρείας είναι η αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού και προηγμένων μεθόδων παραγωγής για την παραγωγή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον (διασπόμενων, ανακυκλώσιμων κ.α.).

Τα παραγόμενα προϊόντα θα διατίθενται μεταξύ άλλων, και με την επωνυμία Sanitas του Ομίλου Σαράντη, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε άλλες αγορές της Ευρώπης.

Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης προέβη στην εν λόγω επένδυση προκειμένου να διευρύνει περαιτέρω τη γκάμα των προϊόντων του στον κλάδο της Συσκευασίας αξιοποιώντας τις συνέργειες που δημιουργούνται στο υφιστάμενο βιομηχανικό συγκρότημα του Ομίλου στην Ξάνθη, καθώς και την υψηλή τεχνογνωσία την οποία διαθέτει στον κλάδο της Συσκευασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v