Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ίλυδα: Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης

Η εταιρία Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της από 22/3/2010 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χ.Α. απέκτησε την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρίας Ίλυδα.

Ίλυδα: Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης
Η εταιρία Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την απόφαση της από 22/3/2010 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, απέκτησε την ιδιότητα του ειδικού διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρίας Ίλυδα και από τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 24ης/3/2010 κι εφεξής θα ξεκινήσει την ειδική διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εν λόγω εταιρίας, προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών.
 
Η εταιρία GUARDIAN TRUST ΧΡΗΜ/ΚΗ ΑΧΕΠΕΥ έχει υπογράψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εταιρία Ιλυδα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η GUARDIAN TRUST ΧΡΗΜ/ΚΗ ΑΧΕΠΕΥ θα διαβιβάζει στο σύστημα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας Ιλυδα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρία έχει διάρκεια ενός (1) έτους.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v