Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Σύμβαση sale and lease back με την EFG

Η Unibios ανακοινώνει ότι συνήψε χθες με την εταιρία "EFG Eurobank Εργασίας Χρηματοδοτικές Μισθώσεις, συμβάσεις πώλησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης του ακινήτου που διαθέτει στην Α' Βιομηχανική Περιοχή Βόλου.

Unibios: Σύμβαση sale and lease back με την EFG
Η "Unibios Συμμετοχών Α.Ε." ανακοινώνει ότι συνήψε χθες με την εταιρία "EFG Eurobank Εργασίας Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Α.Ε." συμβάσεις πώλησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης του ακινήτου που διαθέτει στην Α' Βιομηχανική Περιοχή Βόλου. (Sale and Lease Back)

Με την σύμβαση αυτή η Unibios Συμμετοχών πετυχαίνει να αναχρηματοδοτήσει σημαντικό τμήμα των βραχυπροθέσμων δανείων των θυγατρικών της σε μακροπρόθεσμη βάση και ταυτόχρονα εξασφαλίζει πρόσθετη ρευστότητα για να χρηματοδοτήσει την δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Το συνολικό ποσό της σύμβασης Leasing ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια ευρώ και η διάρκεια της σύμβασης είναι δεκαπενταετής. Η ολοκλήρωση της σύμβασης χρηματοδότησης στο υφιστάμενο δύσκολο χρηματοοικονομικό περιβάλλον αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Unibios.

Το υλοποιούμενο ήδη σχέδιο ανάπτυξης του ομίλου στο χώρο των τεχνολογιών βιώσιμης ανάπτυξης είναι πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον, όμως για να ολοκληρωθεί με επιτυχία πρέπει να οικοδομηθεί σε στέρεες χρηματοοικονομικές βάσεις.

Η Unibios Συμμετοχών εκτιμά ιδιαίτερα την συμπαράσταση του ομίλου EFG Eurobank Εργασίας που στηρίζει τις προοπτικές του ομίλου Unibios και συμβάλλει στην υλοποίηση του σχεδιασμού του.

Ο Όμιλος Unibios Συμμετοχών περιλαμβάνει εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη, διάθεση και προώθηση τεχνολογιών και προϊόντων για την υπεύθυνη χρήση του νερού και της ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v