Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση της AS Company σε εγχώριους αναλυτές

Τις επενδυτικές της κινήσεις και ειδικότερα την επένδυση που υλοποιεί στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία Fun Park, ύψους 1,75 εκατ. ευρώ, παρουσίασε η AS Company σε ομάδα εγχώριων αναλυτών.

Παρουσίαση της AS Company σε εγχώριους αναλυτές
Το προφίλ της εταιρίας, τη στρατηγική ανάπτυξης, τις προοπτικές της αλλά και την πορεία του κλάδου παιχνιδιών στην Ελλάδα, παρουσίασε η διοίκηση της AS Company, σε ομάδα εγχώριων αναλυτών, που επισκέφτηκε σήμερα 1η Ιουλίου 2004, τις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ευστράτιος Ανδρεάδης, στα σχέδια της AS Company για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνονται η αύξηση μεριδίου στην ελληνική αγορά, η βελτίωση της κερδοφορίας, καθώς και οι επενδύσεις σε νέες αγορές και δραστηριότητες που αφορούν το παιχνίδι.

Σημειώνεται, σε σχετική ανακοίνωση, ότι πρόσφατα η AS Company, προχώρησε στη σύναψη πανευρωπαϊκής συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρία Warner Bros για το σχεδιασμό και τη διανομή Η/Υ για παιδιά στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Παράλληλα, η AS Company σχεδιάζει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ρουμανία, όπου θα ιδρύσει θυγατρική και δύο καταστήματα λιανικής μέχρι το τέλος του έτους.

Όσον αφορά στις επενδυτικές της κινήσεις εντός Ελλάδος, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, πως βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη επένδυση που υλοποιεί η AS Company στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία Fun Park, ύψους 1,75 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v