Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβροφάρμα: Αποχωρεί από ζημιογόνο εταιρία

Στην αποχώρησή της από την ζημιογόνο εταιρία Δοιράνη, προχώρησε η Εβροφάρμα Βιομηχανία Γάλακτος, μέσω μεταβίβασης της συμμετοχής της, στους βασικούς μετόχους της Φάρμα Όρους, έναντι συνολικού τιμήματος 1.523.740,00 ευρώ.

Εβροφάρμα: Αποχωρεί από ζημιογόνο εταιρία
Στην αποχώρησή της από την ζημιογόνο εταιρία Δοιράνη, προχώρησε η Εβροφάρμα Βιομηχανία Γάλακτος, μέσω μεταβίβασης της συμμετοχής της, στους βασικούς μετόχους της Φάρμα Όρους και συγκεκριμένα στους κ.κ. Αθανάσιο Παπαζηλάκη και Πασχάλη Παπαζηλάκη.

Η εν λόγω συμμετοχή, συνίστατο σε 152.314 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 10,00 ευρώ εκάστη, αντιστοιχούσε σε ποσοστό 99,96% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής και μεταβιβάστηκε έναντι συνολικού τιμήματος 1.523.740,00 ευρώ.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη μεταβίβαση, που ολοκληρώθηκε την 30/06 υλοποιεί σχετική απόφαση που είχε ληφθεί την 29.4.2004 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εβροφάρμα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία Φάρμα Όρους έχει ως μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο τη συμμετοχή της στην εταιρία Δοιράνη κατά ποσοστό 51,09%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v