Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Μέρισμα 0,10 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή (μετά από φόρους 0,091 ευρώ) αποφάσισε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Τι προβλέπει για φέτος.

Πετρόπουλος: Μέρισμα 0,10 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή (μετά από φόρους 0,091 ευρώ) αποφάσισε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Σημειώνεται, ότι ως μερομηνία αποκοπής ορίσθηκε η Τρίτη 18 Μαΐου 2010. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων (Record Date) την Πέμπτη 20 Μαΐου. Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Αποφασίστηκε, επίσης, η συνέχιση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών και συγκεκριμένα, η απόκτηση έως 350.000 μετοχών σε εύρος τιμής μεταξύ του 1 και 12 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τις φετινές επιδόσεις, οι τελευταίες προβλέψεις της εταιρίας μιλούν για πωλήσεις γύρω στα 95 εκατ. ευρώ και για κέρδη γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Στις επιδόσεις αυτές, συνυπολογίζεται και ο κλάδος λιπαντικών της Shell, από την πρώτη Μαρτίου έως το τέλος του έτους (εξαγορά στις 28/02/2010).

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η εταιρία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της κρίσης, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε είτε να εξαγοράσει άλλες αντιπροσωπίες είτε να αποτελέσει στρατηγικό συνεταίρο σε άλλες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v