Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Συμφωνία με Sharp Electronics

Σε συμφωνία με την Sharp Electronics για την ανάληψη της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα, των προϊόντων αυτοματισμού γραφείου Sharp (copiers, fax, multifunction units, calculators και projectors), κατέληξε η CPI.

CPI: Συμφωνία με Sharp Electronics
Σε συμφωνία με την Sharp Electronics για την ανάληψη της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα, των προϊόντων αυτοματισμού γραφείου Sharp (copiers, fax, multifunction units, calculators και projectors), κατέληξε η CPI, σύμφωνα με ανακοίνωση της τελευταίας.

Η συμφωνία αυτή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, επιτεύχθηκε μετά από μακρές συζητήσεις τόσο με την Sharp Αυστρίας και Sharp Ιαπωνίας όσο και με την εισηγμένη εταιρείας Micromedia - Μπριτάνια, αφορά και στην ταυτόχρονη ανάληψη υποστήριξης των συμβολαίων συντήρησης της υπάρχουσας εγκατεστημένης βάσης των προϊόντων αυτών, ενώ ημερομηνία ενεργοποίησης της συμφωνίας είναι η 1/9/2004.

Η νέα αυτή δραστηριότητα του ομίλου της CPI εντάσσεται, αναφέρει η ανακοίνωση, στην στρατηγική της εταιρείας να επενδύει σε αγορές συγγενείς / συμπληρωματικές με αυτές στις οποίες δραστηριοποιείται (η σύγκλιση της αγοράς της εκτύπωσης -printing- με αυτήν της φωτοαντιγραφής-copying- είναι σαφής και έντονη), καθώς και στην στρατηγική της για αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες.

Μετά την ανάληψη της αντιπροσωπίας των προϊόντων αυτοματισμού γραφείου της Sharp, τα συνολικά έσοδα του ομίλου αναμένεται να αυξηθούν κατά 50%, τα έσοδα από υπηρεσίες να ξεπεράσουν τα 7 εκ. ευρώ, ενώ ο όμιλος αποκτά ισχυρή πρόσβαση σε επιπλέον 10.000 πελάτες, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η CPI είναι εταιρεία Πληροφορικής της οποίας οι μετοχές διαπραγματεύονται στο ΧΑ με τα αρχικά ΣΠΙ. Η εταιρεία εξειδικεύεται στις αγορές της εκτύπωσης, της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας, της ασφάλειας δεδομένων και της δικτύωσης, ενώ μέσω της θυγατρικής της MDI εξειδικεύεται σε λύσεις στις αγορές του Τραπεζικού τομέα, των Μεταφορών και της Υγείας.

Τα ενοποιημένα έσοδα του ομίλου για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου 30 εκ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων αναμένεται να αγγίξουν τα 2 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v