Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Λυμπέρη - Χαιδεμένου

Προσύμφωνο, βάσει του οποίου, η Λυμπέρης θα μεταβιβάσει το 100% των μετοχών της Ελληνική Εκτυπωτική στη Χαιδεμένος, υπέγραψαν οι δύο εισηγμένες. Επίκειται και δεύτερη συμφωνία, ενώ η Λυμπέρης θα επικεντρώσει, πλέον, τις δραστηριότητες της στις core business.

Το 100% της εταιρίας Ελληνική Εκτυπωτική θα μεταβιβάσουν οι Εκδόσεις Λυμπέρη στη Χαιδεμένος, βάσει προσύμφωνου που υπεγράφη στις 25 Απριλίου.

Η οριστική σύμβαση θα υπογραφή, εφόσον το προσύμφωνο εγκριθεί από τις γ.σ των δύο εταιριών. Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση των δύο εταιριών προς το ΧΑΑ, η εν λόγω μεταβίβαση αποτελεί μέρος ευρύτερης συνεργασίας, καθώς οι δύο εισηγμένες προσανατολίζονται στην υπογραφή μακροχρόνιας σύμβασης, βάσει της οποίας, η Χαιδεμένος θα αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα την εκτύπωση όλων των περιοδικών που εκδίδει η Λυμπέρης.

Από την πλευρά της, η Λυμπέρης θεωρεί τη συμφωνία με τη Χαιδεμένος ως στρατηγικής σημασίας, δεδομένου ότι η ίδια θα συγκεντρώσει, πλέον, τις δραστηριότητες της στο κύριο αντκείμενο της (core business).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v