Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελτον: ”Αδικαιολόγητη η πτώση της μετοχής”

Έλλειψη αρνητικών λόγων που να συντείνουν στην υποχώρηση της τιμής των τίτλων της επικαλείται η Έλτον, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας ή του ομίλου.

Ελτον: ”Αδικαιολόγητη η πτώση της μετοχής”
Απουσία αρνητικών λόγων που να συντείνουν στην υποχώρηση της τιμής των τίτλων της επικαλείται η Έλτον, σε σχετική ανακοίνωσή της.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται:

1. Δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας ή του ομίλου.

2. Δεν υπάρχει καμία αρνητική επιχειρηματική εξέλιξη όσον αφορά την δραστηριότητα της εταιρίας ή των άλλων εταιριών του ομίλου. Ο όμιλος Έλτον συνεχίζει να αναπτύσσεται, αξιοποιώντας τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματά του: συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς Οίκους, κάλυψη των αναγκών ενός ευρύτατου φάσματος της βιομηχανίας με εξειδικευμένα προϊόντα, σοβαρή και πολύχρονη επιστημονική τεχνογνωσία στο χώρο που δραστηριοποιείται.

3. Οι κύριοι μέτοχοι της εταιρίας δεν έχουν μεταβάλει το ποσοστό συμμετοχής τους στο μετοχικό της κεφάλαιο.

4. Η πορεία της συγχώνευσης με την θυγατρική εταιρία Μοσχολιός Προιόντα Χημικής Βιομηχανίας συνεχίζεται απρόσκοπτα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τους προσεχείς μήνες. Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, η εταιρία αποκτά μια νέα δυναμική, ισχυροποιεί της θέση της στον κλάδο, αυξάνει τα οικονομικά μεγέθη της και ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v