Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η VIDAVO στο Χρηματιστήριο Πολωνίας

Στo πλαίσιo του 1ου Greek Day που διοργάνωσε στις 22 Ιουνίου η Guardian Trust Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από κοινού με το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, η VIDAVO παρουσίασε σε μέλη του Χρηματιστηρίου τις δραστηριότητές της.

Η VIDAVO στο Χρηματιστήριο Πολωνίας
Μετά τη συνεργασία της με το ΜΙΤ και το άνοιγμα της στην Ν. Αφρική, η εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. εταιρία VIDAVO (Κωδ. Μτχ. ΟΑΣΗΣ : BINTA) επεκτείνει τις συνεργασίες της και σε χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Στo πλαίσιo του 1ου Greek Day που διοργάνωσε στις 22 Ιουνίου η Guardian Trust Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από κοινού με το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, η VIDAVO παρουσίασε σε μέλη του Χρηματιστηρίου τις δραστηριότητές της και το πλάνο ανάπτυξής της στην πολωνική αγορά, το οποίο σκοπεύει να χρηματοδοτήσει με την πραγμάτωση αύξησης κεφαλαίου και έκδοσης νέων μετοχών.

Η VIDAVO παρουσίασε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της τηλεματικής στην υγεία στην πολωνική επενδυτική κοινότητα αλλά και σε σειρά one to one συναντήσεων με τοπικούς φορείς της αγοράς.

Σύμβουλος της εταιρίας είναι η Guardian Trust Χρηματιστηριακή, η οποία και ενεργεί ως αποκλειστικός IPO Partner του Χρηματιστηρίου της Βαρσοβίας για την Ελλάδα.
Η Διοίκηση της Vidavo σκοπεύει, εφόσον το αποφασίσουν και τα αρμόδια εταιρικά όργανα, υλοποιώντας το σχετικό business plan, να σχεδιάσει την παράλληλη εισαγωγή της (dual listing) στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας μέχρι τα τέλη του 2010.

Η VIDAVO με έδρα στη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται σε πρωτοποριακές λύσεις για την από απόσταση διαχείριση της ιατρικής πληροφορίας και την εξατομικευμένη παρακολούθηση χρόνιων ασθενειών, έναν κλάδο που αναπτύσσεται ταχύτατα, καθώς αποτελεί σε παγκόσμια κλίμακα το μόνο τρόπο εξυγίανσης και μείωσης του κόστους του ασφαλιστικού συστήματος μέσω των λύσεων που προσφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v