Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Απόφαση για reverse split (4π/1ν)

Η Ετήσια Τακτική Γ.Σ. της Q&R στις 29/6 αποφάσισε την αύξηση της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής από 0,47€ σε 1,88 € με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split) με αναλογία τέσσερις (4π/1ν).

Q&R: Απόφαση για reverse split (4π/1ν)
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Q&R στις 29/6 αποφάσισε την αύξηση της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής από 0,47€ σε 1,88 € με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της εταιρείας (reverse split) με αναλογία τέσσερις (4) παλαιές μετοχές προς μία (1) νέα, ήτοι με μείωση του αριθμού των μετοχών από 27.345.120 μετοχές σε 6.836.280 μετοχές. 

Επίσης, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία μέχρι 30/06/2015. Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως κάτωθι:
1. Παναγιώτης Πασχαλάκης, Πρόεδρος Δ.Σ. - εκτελεστικό μέλος,
2. Θεόδωρος Καραγιάννης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. - εκτελεστικό μέλος
3. Νικόλαος Πασχαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος,
4 Λάμπρος Καρατάσιος , μη εκτελεστικό μέλος,
5. Κωνσταντίνος Μπλάθρας - μη εκτελεστικό μέλος,
6. Γεώργιος Σταθάκος - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
7. Ιωάννης Καλάντζάκης - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Η θητεία του ανωτέρου Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 30/06/2015.

Στην ίδια συνεδρίαση παρασχέθηκαν δικαιώματα διαχείρισης και εκπροσώπησης της Εταιρίας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πασχαλάκη, στον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρο Καραγιάννη, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νικόλαο Πασχαλάκη οι οποίοι να δεσμεύουν την Εταιρία με την υπογραφή τους υπό την εταιρική επωνυμία ενεργούντες από κοινού ή ο καθένας ξεχωριστά.

Ακόμα, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αγορά ιδίων μετόχων.

Τέλος, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο όπως προβεί όποτε αυτό κρίνει σε συμμετοχή ή/και σε ίδρυση εταιρειών που συνδυάζουν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με την Πληροφορική καθώς και σε εταιρείες που το αντικείμενο τους είναι η κατασκευή έξυπνων κτιρίων η λειτουργία των οποίων θα βασίζεται σε προηγμένα πληροφοριακά συστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v