Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορδέλλου: Aγορά ιδίων μετοχών έως το 10%

Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2009, αλλά και την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Κορδέλλου.

Κορδέλλου: Aγορά ιδίων μετοχών έως το 10%
Τη μη διανομή μερίσματος για την χρήση 2009, αλλά και την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της Κορδέλλου.

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών κατά ανώτατο όριο 10% εντός χρονικής περιόδου 24 μηνών από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι την 30η Ιουνίου 2012.

Με βάσει την σημερινή διάρθρωση του μετοχικού κεφαλαίου, μπορούν να αποκτηθούν 2.122.434 μετοχές της εταιρείας κατά ανώτατο όριο.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η κατώτατη τιμή αγοράς είναι € 0,20 ανά μετοχή και η ανώτατη τιμή αγοράς είναι € 2,00 ανά μετοχή. 

Επίσης, εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. η μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από Ανώνυμες σε ονομαστικές.

Ακόμα, εκλέχθηκε ομόφωνα νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία έως 30/06/2015 και καθορίστηκαν οι ιδιότητες των μελών του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου κατ' εφαρμογή του Ν.3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης όπως ισχύει ως εξής : Κορδέλλος Κωνσταντίνος του Χαραλάμπους, εκτελεστικό μέλος , Κορδέλλου Μαργαρίτα του Αντωνίου , εκτελεστικό μέλος , Κορδέλλου Ελένη του Βασιλείου , εκτελεστικό μέλος , Κορκόντζελος Γεράσιμος του Κωνσταντίνου , εκτελεστικό μέλος, Κυλιάδης Αργύριος του Αλεξάνδρου , μη εκτελεστικό μέλος , Αρχοντούλης Αιμίλιος του Ευθυμίου , ανεξάρτητο μη εκτελεστικού μέλος , Πετρίδης Νικόλαος του Αλεξάνδρου , ανεξάρτητο μη εκτελεστικού μέλους.Επίσης η Επιτροπή Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008 αποτελείται από τους Κυλιάδη Αργύρη , Αρχοντούλη Αιμίλιο ,Πετρίδη Νικόλαο και συγκροτείται. 

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως :
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΔΕΛΛΟΣ του Χαραλάμπους πρόεδρος ΔΣ (εκτελεστικό μέλος) ,
ΕΛΕΝΗ Κορδέλλου του Βασιλείου Διευθύνουσα Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος) ,
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου μέλος (εκτελεστκό μέλος),
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Κορδέλλου του ΑΝΤΩΝΙΟΥ (εκτελεστικό μέλος),
ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΚΥΛΙΑΔΗΣ του Αλεξάνδρου Μέλος (μη εκτελεστικό μέλος),
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ του Ευθυμίου μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος),
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, του Αλεξάνδρου μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) .
Η θητεία του Δ.Σ. είναι πενταετής και λήγει στις 30.06.2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v