Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Η Γ.Σ. της Αγροτικός Οίκος Σπύρου αποφάσισε σήμερα 30/6 ότι δεν θα δοθούν αμοιβές και αποδοχές σε μέλη του ΔΣ το 2010, όπως δεν δόθηκαν και για το έτος 2009. Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών.

Σπύρου: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Η Γ.Σ. της Αγροτικός Οίκος Σπύρου αποφάσισε σήμερα 30/6 ότι δεν θα δοθούν αμοιβές και αποδοχές σε μέλη του ΔΣ το 2010, όπως δεν δόθηκαν και για το έτος 2009.

Επίσης, αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2009 και τη μη διάθεση μετοχών της εταιρίας με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης (stock option) στο προσωπικό και μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. 

Ωστόσο εγκρίθηκε η αγορά ιδίων μετοχών. Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αγορασθούν είναι 2.000.000, ήτοι ποσοστό περίπου 7,03% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας. Η ανώτατη τιμή μέχρι την οποία επιτρέπεται να αγορασθούν οι μετοχές είναι τρία ευρώ (€3,00) και η κατώτατη τριάντα λεπτά του ευρώ (€0,30). Οι αγορές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός χρονικού διαστήματος δώδεκα μηνών από σήμερα, ήτοι μέχρι 29/06/2011. 

Τέλος, αποφασίστηκε η ανάκληση των από 30/06/2007 και 30/06/2009 αποφάσεων των ΓΣ σχετικά με την απορρόφηση των θυγατρικών εταιριών με την επωνυμία "GOLDEN WEST SEED HELLAS A.Ε.Β.Ε. EΡΕΥΝΑΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΠΟΡΩΝ ΣΠΟΡΑΣ" και "ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ INTERNATIONAL Α.Ε." στην ολοκλήρωση της οποίας θα προβεί το Διοικητικό Συμβούλιο, μια και η εταιρία κατέχει το 100% των μετοχών τους. 

Αποφασίστηκε η τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας έτσι ώστε να μπορεί να προβεί στην εκμίσθωση υπαρχόντων ακινήτων, την ανοικοδόμηση, ανέγερση και εκμετάλλευση οικοδομών, κτιριακών συγκροτημάτων κλπ. 

Αποφασίστηκε η έγκριση της υπογραφής της σύμβασης πιστώσεως με ανοικτό (αλληλόχρεο λογαριασμό), μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "PROHUMAN Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρεία" και της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε." και των τροποποιητικών συμβάσεων αυτής, από τον κ. Γεώργιο Σπύρου, ως εγγυητή, παρέχοντας την ειδική προς τούτο άδεια, δυνάμει του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

Αποφασίστηκε η έγκριση της συναφθείσας σύμβασης δανείου, μεταξύ της εταιρείας και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "PROHUMAN Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρεία." 

Αποφασίστηκε η έγκριση της υπογραφής της ανωτέρω υπό (14) σύμβασης δανείου, μεταξύ της εταιρείας και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "PROHUMAN Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρεία", από τον κ. Γεώργιο Σπύρου, ως εγγυητή, παρέχοντας την ειδική προς τούτο άδεια, δυνάμει του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

Αποφασίστηκε η συναίνεση για εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε βάρος της εταιρείας και υπέρ της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "PROHUMAN Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανώνυμη Εταιρεία", για την εξασφάλιση της απαίτησής της, όπως πηγάζει από την ανωτέρω υπό σύμβαση δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v