Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Pharma PLUS: Συνέδριο για τις ευκαιρίες ανάπτυξης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο των φαρμακοποιών-μελών του δικτύου Pharma PLUS το διήμερο 12-13 Ιουνίου στην Κέρκυρα με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Boehringer Ingelheim και Frezyderm.

Pharma PLUS: Συνέδριο για τις ευκαιρίες ανάπτυξης
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο των φαρμακοποιών-μελών του δικτύου Pharma PLUS το διήμερο 12-13 Ιουνίου στην Κέρκυρα με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Boehringer Ingelheim και Frezyderm. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τον κλάδο των φαρμακοποιών, δεδομένης της σημαντικής μείωσης των τιμών των φαρμάκων, εν μέσω φημών για τη συρρίκνωση του περιθωρίου κέρδους σε αυτά, αλλά και των συζητήσεων για μερικό ή ολικό άνοιγμα του επαγγέλματος.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, συζητήθηκαν οι στρατηγικές και οι τρόποι δράσης του δικτύου, ώστε οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα να αποτελέσουν μια ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία.

Επιπλέον, το πρώτο 4μηνο 2010 η Pharma PLUS συνέχισε την ανοδική της πορεία, με τον κύκλο εργασιών των μελών του δικτύου να καταγράφει αύξηση 8,5% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, και τις πωλήσεις παραφαρμακευτικών προϊόντων να αυξάνονται κατά 8,65%.

Σημειώνεται, ότι ο αριθμός των χρηστών της κάρτας προνομίων της Pharma PLUS, +pluscard σημείωσε άνοδο κατά 6% ξεπερνώντας τα 86.000 μέλη πανελλαδικά. Η +pluscard είναι η πρώτη ηλεκτρονική κάρτα υγείας και ομορφιάς που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου. Με την κάρτα αυτή, ο καταναλωτής επωφελείται από εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 26,6% σε προϊόντα ομορφιάς, ενώ με τη συλλογή 750 πόντων κερδίζει 20€ για την αγορά καλλυντικών και άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. 

Όπως επισημαίνεται, η Pharma PLUS, από το 2002 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, έχει αποδείξει ότι προσφέρει ουσιαστικό έργο στο πλευρό του Έλληνα φαρμακοποιού, σεβόμενη πάντα το σημαντικό κοινωνικό ρόλο του ως επιστήμονα, αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του φαρμακείου του. Το δίκτυο αριθμεί σήμερα 85 φαρμακεία πανελλαδικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v