Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Περαιτέρω ανάπτυξη σε λύσεις και υπηρεσίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6/7 η εκδήλωση εταιρικής παρουσίασης της CPI. Η παρουσίαση κάλυψε την πορεία, τους τομείς δραστηριοποίησης και τη στρατηγική της εταιρείας.

CPI: Περαιτέρω ανάπτυξη σε λύσεις και υπηρεσίες
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 6/7 η εκδήλωση εταιρικής παρουσίασης της CPI. Η παρουσίαση κάλυψε την πορεία, τους τομείς δραστηριοποίησης και τη στρατηγική της εταιρείας.

Η CPI είναι μια Ελληνική εταιρεία Πληροφορικής που δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και 20 χρόνια. Τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής της είναι, η εστίαση σε προϊόντα που έχουν ζήτηση, σε λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες μειώνουν τις δαπάνες των επιχειρήσεων, καθώς και η διατήρηση της διασποράς της πελατειακής της βάσης. Η CPI στρατηγικά επιλέγει να αναπτύξει περαιτέρω το κομμάτι των λύσεων και υπηρεσιών, παρόλο που η διανομή εξειδικευμένων προϊόντων παραμένει η μεγαλύτερη αγορά της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CPI κ. Χρήστος Παπαθάνος τόνισε σχετικά, «Στόχος μας στη CPI, κάτω από τις παρούσες συνθήκες ύφεσης, είναι να διατηρήσουμε την θέση μας στη αγορά και την υγιή οικονομική μας κατάσταση. Παράλληλα είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που ενδέχεται να προκύψουν από την ύφεση. Ο συνδυασμός των 20 ετών εμπειρίας με την ανανέωση που έρχεται από τα νέα στελέχη της διοίκησης μας δίνει την απαραίτητη δυναμική να συνεχίσουμε την σταθερή μας πορεία και να αναπτυχθούμε περαιτέρω μέσα από τις λύσεις και τις υπηρεσίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v