Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Betanet: Μέτοχοι ζητούν διαχειριστικό έλεγχο

Μέτοχοι που κατέχουν τουλάχιστον το 8% της Betanet ετοιμάζονται να κινηθούν διά της νομικής οδού και να ζητήσουν διαχειριστικό έλεγχο με σκοπό τη διερεύνηση πιθανών ευθυνών της διοίκησης των αδελφών Ζαβλιάρη.

Betanet: Μέτοχοι ζητούν διαχειριστικό έλεγχο
Μπορεί η πρώην εισηγμένη να έχει πτωχεύσει, ωστόσο μέτοχοι που κατέχουν τουλάχιστον το 8% της εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να κινηθούν διά της νομικής οδού και να ζητήσουν διαχειριστικό έλεγχο με σκοπό τη διερεύνηση πιθανών ευθυνών της διοίκησης των αδελφών Ζαβλιάρη.

Πέραν αυτού, ωστόσο, η διοίκηση της Betanet θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά άλλες νομικές προσφυγές από πελάτες της εταιρίας, που αν και έδωσαν προκαταβολές, δεν τους παρασχέθηκαν οι αντίστοιχες υπηρεσίες από την εταιρία.

Επιπλέον, όπως έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν το Euro2day.gr, έχει κατατεθεί επώνυμη καταγγελία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από «πρώην δεξί χέρι» των αδελφών Ζαβλιάρη, για πιθανά οικονομικά αδικήματα, για θέματα που άπτονται της αύξησης κεφαλαίου τον Δεκέμβριο του 2007 (για «εικονική καταβολή της αύξησης κεφαλαίου») και για «απευθείας μεταφοράς χρημάτων από λογαριασμούς των εταιριών σε προσωπικούς λογαριασμούς των καταγγελλομένων και μελών των οικογενειών τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v