Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εριουργία 3A: Τι «παίζει» με ακίνητο και πωλήσεις

Τα σχέδιά της για την αξιοποίηση του ακινήτου στη Ν. Ιωνία παρουσίασε στην ετήσια Γ.Σ. η διοίκηση της Εριουργίας Τρία Άλφα, η οποία διέψευσε ότι υπάρχουν επαφές για την πώληση του «οχήματος».

Εριουργία 3A: Τι «παίζει» με ακίνητο και πωλήσεις
«Πέρυσι υπήρχε αρκετά σοβαρό ενδιαφέρον από πολυεθνική εταιρία προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα μεγάλο ποσοστό του ακινήτου μας και να της το ενοικιάσουμε σε μακροπρόθεσμη βάση, ενώ είχαμε και κάποιες κρούσεις για την πώλησή του. Η επιδείνωση όμως του οικονομικού κλίματος δεν βοήθησε στην οριστική συμφωνία», δήλωσε κατά τη χθεσινή τακτική γενική συνέλευση της Εριουργίας Τρία Άλφα ο πρόεδρος της εισηγμένης κ. Μηνάς Εφραίμογλου, συμπληρώνοντας ότι σήμερα υπάρχουν απλώς κάποιες άλλες συζητήσεις για αξιοποίηση μικρού τμήματος του ακινήτου.

Το management της εισηγμένης εταιρίας, επίσης, διέψευσε ότι υπάρχουν επαφές για την πώληση του «οχήματος», συμπληρώνοντας ότι δεν είναι γενικά δογματικά αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά τώρα δεν υπάρχουν τέτοιες συζητήσεις.

Ειδικότερα για τα σενάρια των τελευταίων ετών, που έφεραν ως ενδιαφερόμενη την εταιρία τηλεπικοινωνιών Vivodi, ο κ. Εφραίμογλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τέτοιο θέμα δεν υπήρξε ποτέ».

Ως γνωστόν, η λειτουργία του εργοστασίου της Νέας Ιωνίας έχει σταματήσει και η εισηγμένη δραστηριοποιείται στον εμπορικό τομέα, όπου οι πωλήσεις του πρώτου φετινού εξαμήνου δεν διαφοροποιήθηκαν σημαντικά από τις αντίστοιχες περυσινές.

«Πάντως, χαρακτηριστικά της αγοράς είναι η τάση για επιμήκυνση της περιόδου είσπραξης των απαιτήσεων και ο αυξημένος κίνδυνος επισφαλειών. Ευτυχώς, εμείς δεν έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα σημαντικές απώλειες από το συγκεκριμένο μέτωπο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v