Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιδρυση φορέα ΒΕΠΕ από τη Mevaco

Η διοίκηση της Mevaco ανακοινώνει την συμμετοχή της ως ιδρυτικό μέλος στη σύσταση της εταιρίας με την επωνυμία "ΒΙΠΑΝΟΤ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΕ", της οποίας το Καταστατικό εγκρίθηκε με απόφαση του Νομάρχη Δυτικής Αττικής.

Ιδρυση φορέα ΒΕΠΕ από τη Mevaco
Η διοίκηση της Mevaco ανακοινώνει την συμμετοχή της ως ιδρυτικό μέλος στη σύσταση της εταιρίας με την επωνυμία "ΒΙΠΑΝΟΤ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΕ", της οποίας το Καταστατικό εγκρίθηκε με απόφαση του Νομάρχη Δυτικής Αττικής.

Ο σκοπός της συσταθείσας ως άνω εταιρίας είναι ν' αποτελέσει τον φορέα ΒΕΠΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2545/1997, όπως ισχύει σήμερα καθώς και των κατ' εξουσιοδότηση αυτού εκδοθεισών αποφάσεων και λοιπών κανονιστικών διατάξεων και να επιδιώξει την ίδρυση, έγκριση, μελέτη και κατασκευή όλων των αναγκαίων Έργων Υποδομής του Βιομηχανικού Πάρκου (ΒΙ.ΠΑ.) στο Νότιο Τομέα (νοτίως της Λεωφόρου ΝΑΤΟ) της Βιομηχανικής Ζώνης του Δήμου Ασπροπύργου, εκτάσεως 2.000 περίπου στρεμμάτων, στην οποία οι μέτοχοί της είναι ιδιοκτήτες γης και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας ως άνω εταιρείας ανέρχεται σε Ευρώ 506.105,00 ευρώ και η συμμετοχή της MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΒΕΕ διαμορφώνεται σε 13,16%.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας συμμετέχουν και άλλα νομικά και φυσικά πρόσωπα και ιδιοκτήτες γης και βιομηχανικών εγκαταστάσεων της ως άνω περιοχής (Νότιος Τομέας της Βιομηχανικής Ζώνης του Δήμου Ασπροπύργου, όπως ενδεικτικώς ΜΠΗΤΡΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕΒΕ, Cyclon, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ ΑΕ, ΚΟΝΦΙΛΣ AE, ΕΜΕΚ ΑΕ, DRUCKFARBEN AE κ.α).

Πρόεδρος του ΔΣ της νέας ως άνω εταιρείας θα είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος Ασπροπύργου.

Η νέα εταιρεία μεταξύ άλλων θα ολοκληρώσει στο αμέσως προσεχές διάστημα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες που έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2009 για την έγκριση του ΒΙ.ΠΑ., της Πολεοδομικής Μελέτης, της Πράξης Εφαρμογής καθώς και όλων των απαιτούμενων Τεχνικών μελετών προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή των έργων υποδομής και των εγκαταστάσεων υποστήριξης του ΒΙΠΑ. Γενικότερα δε, θα αναλάβει κάθε αρμοδιότητα, υποχρέωση ή ευθύνη που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις για τον φορέα ΒΕΠΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v