Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Απόφαση για αύξηση μελών στο Δ.Σ.

Την αύξηση του αριθμού των μελών του Δ.Σ.με εκλογή νέων μελών και τη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα με 5ετή θητεία, ήτοι από 29.07.2010 έως 29.07.2015, αποφάσισε η ΓΣ της Προοδευτικής στις 29/7. Νέα Γ.Σ. στις 27/8.

Προοδευτική: Απόφαση για αύξηση μελών στο Δ.Σ.
Την αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με εκλογή νέων μελών και τη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα με 5ετή θητεία, ήτοι από 29.07.2010 έως 29.07.2015, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση της Προοδευτικής στις 29 Ιουλίου 2010.

Ειδικότερα, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής:
 
1. Κων/νος Κούτλας, Πρόεδρος-Δ/νων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
2. Ιωάννης Γεωρ. Γεωργαντζής, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
3. Βασίλειος-Εμμαν. Στεφ. Καρυωτάκης, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. Παγώνα Αντύπα, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. Μιχαήλ Βασ. Πλουμπίδης, Σύμβουλος, Ανεξ/το Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. Παναγιώτα Παύλου Αγγελάκη, Σύμβουλος, Ανεξ/το Μη Εκτελεστικό Μέλος

Αποφάσισε τη σύσταση Ελεγκτικής Επιτροπής και όρισε ως μέλη της τους κ.κ. Βασίλειο-Εμμανουήλ Στεφ. Καρυωτάκη, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., Παγώνα Πέτρου Αντύπα, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Παναγιώτα Παύλου Αγγελάκη, Ανεξ/το Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., η οποία έχει αποδεδειγμένη επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής. Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου θα λήξει ταυτόχρονα με τη θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας , ήτοι 29.07.2015.

Ο βασικός μέτοχος κ. Σπύρος Κούτλας με ποσοστό 9,577 % επί των παρισταμένων μετόχων και εκπροσώπων αυτών, υπέβαλε αίτημα αναβολής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εγγράφως.

Ο Πρόεδρος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κ. Σπύρος Σουρλάς αποδέχθηκε το αίτημα του βασικού μετόχου και κατόπιν συζητήσεως αποφασίσθηκε από τους μετόχους να συνεχισθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 27 Αυγούστου 2010.

Κατόπιν τούτου η Έκτακτη Γενική Συνέλευσηδεν έλαβε αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

1. Τροποποίηση του άρθρου 20 του καταστατικού της Εταιρείας ως προς τη συμμετοχή στο Δ.Σ. εκπροσώπου της μειοψηφίας των μετόχων.
2. Εκλογή εκπροσώπου της μειοψηφίας ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Εκλογή του εκπροσώπου της μειοψηφίας που θα εκλεγεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ως μέλους της συστηνόμενης σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008 Επιτροπής Ελέγχου.
4. Ενημέρωση των μετόχων της Γενικής Συνέλευσης για πράξεις δικαστικές και εξωδικαστικές στις οποίες έχει προβεί ο βασικός μέτοχος κ. Σπ. Κούτλας εναντίον της Διοίκησης και του Προέδρου της Εταιρείας
5. Απόφαση περί λήψεως νομικών και εταιρικών μέτρων προς αντιμετώπιση και αποφυγή παρομοίων ενεργειών που θίγουν το πρόσωπο και τα συμφέροντα της Εταιρείας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v