Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Έκδοση ομολογιακού ύψους 7,5 εκατ. ευρώ

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου πενταετούς διάρκειας ύψους 7,5 εκατ. ευρώ με στόχο την αναδιάρθρωση του υφιστάμενου δανεισμού προχώρησε η Ελινόιλ, ενώ η εταιρία διαπραγματεύεται ήδη με άλλο πιστωτικό ίδρυμα την έκδοση δεύτερου ομολογιακού.

Ελινόιλ: Έκδοση ομολογιακού ύψους 7,5 εκατ. ευρώ
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 7,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η Ελινόιλ, ενώ ήδη διαπραγματεύεται την έκδοση και δεύτερου ομολογιακού δανείου.

Το δάνειο, το οποίο είναι πενταετούς διάρκειας, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τη Eurobank, ενώ στόχος του είναι η αναδιάρθρωση των υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων της Ελινόιλ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η εν λόγω κίνηση αποσκοπεί στην αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων της Ελινόιλ σε πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μετατρέποντας βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις σε μακροπρόθεσμες.

Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται για νέο δανεισμό αλλά για αναδιάρθρωση των υφισταμένων δανείων της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται πως με βάση την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της 28ης Μαΐου 2004, εγκρίθηκε η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως το ύψος των 20 εκατ. ευρώ

Ως εκ τούτου, σήμερα η εταιρία υλοποιεί την πρώτη έκδοση, ενώ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Ελινόιλ ήδη διαπραγματεύεται με άλλο πιστωτικό ίδρυμα την έκδοση και δεύτερου ομολογιακού δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v